Julklapp för vinälskare!

Lagom till jul lanseras en låda fantastiska viner med det unga italienska stjärnskottet Chiara Condello som vinmakare. Fantastiska viner och ett unikt tillfälle att ge någon en upplevelse utöver det vanliga. Är du företagare så är lådan perfekt som skattefri julgåva till dina anställda under 20221 (Covidgåva 2 000 kr + julgåva 500 kr).

BESTÄLL HÄR

Lådan innehåller sex exklusiva viner, kostar 2 400 kr och är den perfekta julklappen till någon som uppskattar fina viner. I den vackra trälådan finns två vardera av följande viner: 

Le Lucciole 2018

Raggio Brusa 2016

Predappio Riserva 2015

Lite om Chiara Condello
Strax utanför Forli i Emilia-Romagna hittar vi Chiara på den 70 ha stora egendomen Condé. När Chiara, som studerat allt annat än önologi, frågade om hon fick göra vin på ett hörn av familjens egendom i Predappio, svarade de kloka föräldrarna ja. Något de inte har ångrat. Kort sagt har succén varit total och idag har underbarnet från Predappio – Chiara Condello – tagit över hela vinproduktionen. Hennes viner återfinns idag på toppkrogar snart sagt världen runt. Och det köps bara in mer och mer och vi ser att priserna blir höge och högre.

Vad är det då som är så speciellt med Chiara? Till att börja med är det att förstå, förstå varje enskild årgång, varje terroirs, ja nästintill varje druvas unika förutsättningar. Förstå hur man förädlar råvaran, få ut det bästa av förutsättningarna. Sedan går det inte annat än imponeras av hennes förmåga att förena det fruktdrivna med balans och struktur. Något som kan låta enklare än det är – särskilt när vädrets makter inte står en bi. Bäst av allt är att, Chiara är under fortsatt utveckling och hon blir bättre och bättre för varje ny årgång!

Vad är det då som är så speciellt med Chiara?
Till att börja med är det att förstå, förstå varje enskild årgång, varje terroirs, ja nästintill varje druvas unika förutsättningar. Förstå hur man förädlar råvaran, få ut det bästa av förutsättningarna. Sedan går det inte annat än imponeras av hennes förmåga att förena det fruktdrivna med balans och struktur. Något som kan låta enklare än det är – särskilt när vädrets makter inte står en bi. Bäst av allt är att, Chiara är under fortsatt utveckling och hon blir bättre och bättre för varje ny årgång!

Gå med i Terrifics Wine:s Wine Club så får du unika erbjudanden direkt och minskar risken för att mötas av ”slutsålt”, anmäl dig här
https://terrificwines.se/wine-club/

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*